Więc daje wam zagadkę wy zgadujecie i dopiero jak ktoś zgadnie to daje on następną zagadkę.
1. Tragiczny wypadek
Podczas samochodowej podróży w której uczestniczyli ojciec z synem nastąpił wypadek. Ojciec zmarł na miejscu, syna w cięzkim stanie przewieziono do szpitala w którym musiał być natychmiast operowany. Na salę operacyjną wchodzi chirurg i woła:
- O Boże, przecież to mój syn!
Pytanie: Kim był chirurg dla pacjenta?
Zagadki
Moderatorzy: Alexi Fox, Qghon, Haku
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|
|
|
Matką.
Na podobnej zasadzie działa ta zagadka: Drogą idzie człowiek mały i człowiek duży. Człowiek mały jest córką dużego, ale cżłowiek duży nie jest ojcem małego. Kim jest człowiek duży dla małego? |
|
|
Też matką.
Jaki jest ulubiony samochód terrorystów? |
|
|
Citroen C4
Pytanie podchwytliwe: Jaki sens mają te zagadki? |
|
Taki jak każdy inny temat może mi ktoś wyjaśnić czemu citroen c4? |
|
|
C4 to taki typ bomby...
|
|
Tak było w google Ale dobra my sie już nie wtrącamy grajcie, a zeby nie było moja zagadka od wujka google: ile jest 2+3 ? |
|
|
5 ?? dobrze?? mogę zadać zagadkę ??
Dokładnie TAK!:D - możesz :> // Mischief Zagadka: Kto to jest mąż? هادئ 郵票 Εγώ בתוך हस्ताक्षर . อะไร 아니오 ?
|
|
|
Zastępca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych. Dobrze ;D ?
Ile to 2+2*2 ? PS. * to jest znak mnożenia. |
|
|
6 czy 8, 6 czy 8.. gdzieś to widziałem... kurczeeee <skupienie> Czy to będzie 6 ??
haha miałem racje: http://www.google.pl/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=2%2B2*2 ile jest 1+1 ? هادئ 郵票 Εγώ בתוך हस्ताक्षर . อะไร 아니오 ?
|
|
• Strona 1 z 2 • 1, 2